Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-06-2009, 10:47   #1
caki-bjk
 
caki-bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Mehmet Topuzun " Besiktas Formasini Giymedim " Yalani

Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.

HÜRRİYET'in haberine göre kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de ’Ben Beşiktaşlıyım’ demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu.

MARATON.COM.TR NOTU:

Mehmet Topuz haberde bahsi geçen açıklamayı gerçekten yaptı mı bilmiyoruz. Ancak bir detayı sizinle paylaşmak istiyoruz. Mehmet Topuz, bahsi geçen fotoğraftan önce formayı gerçekten elinde tutarken görülüyor. Sağ kolunda da beyaz bir saat var. Aynı saat formalı fotoğrafında da yine sağ kolunda takılı. Mehmet Topuz bu açıklamayı yaptıysa Topuz'u, yapmadıysa da haberi yapan meslektaşımızı hassasiyete davet ediyoruz. Yorum sizin.
Click the image to open in full size.
__________________
Kosovali caki cilgin besiktasli
caki-bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla