Mevcut yönetim nasıl düşünüyorsa sizde aynı kıt düşünüyorsunuz.Topuz'u alamamak başarısızlık değldir.Adam iki yüzlüyse bunda yönetimin bir suçu yok.Ronaldinho'yu alırsan verdiğin transfer ücretinin kat katını kazanırsın.Reklam forma gelirleri vs vs vs..Nihat'ı alamadı diyorsunuz.Türkiyeden giden bir futbolcu gittiği yerde başarılı ve mutluysa neden geri dönsün ? Nihat'ı alamamak da başarısızlık değildir..Adam gelmeyeceğini defalarca belirtti.. Soruyorum size bu transfer politikasıyla fanatiği olduğumuz kulübümüzün geleceği nasıl olur. Yada tarnsfer politikanı değiştirip her sene 30-40 milyon'a 10-15 futbolcu alana kadar 2 ya da 3 adam alsan nasıl olur. Borcun azalır mı ? çoğaşır mı ? gelirlerin artar mı azalır mı ? başarın fazlalaşır mı yerinde mi sayar ? Kıt düşünmeyin arkadaşlar.Gelmeyecek bir oyuncu değil kafanıza sokun bunu...Avrupa'da dünyada ismimizi daha da büyütmemiz için bu tür oyunculara ihtiyacımız var.Manchester United'ı düşünün bu zamana nasıl geldi sanıyorsunuz. Bütçeleri gelirleri bu kadar büyükmüydü sanki ? Adamlar her yıl 10-15 adam yerine 2-3 tane büyük yıldız alarak hem başarı üzerine başarı kazandı hem dünyanın büyük kulüpleri arasında yer aldı hemde şuanda dünyanın en fazla geliri olan takımı yapmayın bu kadar küçük düşünmeyin...Örnekler ortada...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... |