Alıntı:
cocomombo´isimli üyeden Alıntı
ne alakası var son damla demişim oku da öyle yanıtla!!! olumlu hareketi ne??? 6 senede 50 tane oyuncu harcandı çoğu zarar!!!
Beşiktaş'ın başkana borcu tamamen başkanın saçmasapan transfer politikalarından olan borç!!!
şampiyonluk benim gözümü boyamaz ama senin gibilerin boyamış!!! Benim için Beşiktaş önemlidir, BEŞİKTAŞ ÖZÜNE DÖNERSE ZATEN HER SENE ŞAMPİYON OLUR!!!
bana buraya başkanın yanlışlarını yazdırma, boş yere onlarca sayfa heba etmeyelim... |
başkanın yanlışlarını ben çok iyi biliyorum merak etme senin gibiler oldukça demişsin ama senin gibiler oldukça esas bir yere varamyız nedenide şu : başkan geçen sezonun yarısından sonra iyi şişler yapıyor önceki yaptığı hataları pişirip pişirip getirmeyin hata yapılmış olabilir önemli olan ders çıkartılması ve yapılan transferler bana bunun dersini aldıklarını gösteriyor bana söylermisin kim başkan olcakkk kimde o ağırlığı taşıyacak yürek var başkanımız bunun üstesinden geliyor ve artık başarılara imza atmaya başladık yavaş yavaş herşey hemen olmaz kardeşim birden olsun diye beklerseniz yandık biz başkan tam kendne geliyor doğru dürüst başkanlık yapmaya başlıyor yok istifa etsin yok şunu yapsın bak tamam sabrımız kalmadı bnmde kalmadı şampiyonluk geldi bunun üstüne hatalar yaparsa bnde seninle aynı görüşü paylaşırım oldu sandık olmamış deriz saredin herşey birden olmaz ama beşiktaşımızın önü açıkk buna inanarak başkanımıza destek olalım derim ben