Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2006, 18:16   #102
karabudun17

karabudun17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
Şu yazıya yorum bile yapamıyorum,yazık!!Senin bu yaptığın resmen ırlçılık,ne demek o pisliğemi kaldık.Bu mantalitede insanlar olduğu sürece biz asla ilerleyemeyiz...
kardeş.. ilerlemek..dediğin nedir.??
Biz.. dediğin kimdir..??
ırkçılık nedir.??

Ben.. Beşiktaşlı bir Türk çocuğuyum.. Türklüğümle de övünüyorum..!
Biz.. derken de her zaman Büyük Türk milletini özne olarak alıyorum.
ırkçı filan da değilim. çünkü Türkçülük ırkçılık degil.. ulusçuluktur..mensubu bulunduğum ulusu çok seviyorum. bu ulusun her alanda en önde.. en iyi ve egemen bir konumda olmasını istiyorum.. ve bunun için savaşıyorum.
Bunu her alanda yapmaya ve uygulamaya çalıştığım gibi.sporda da böyle olmasını istiyorum..

ilerlemek.. sözü nedir..?
kişi başına düşen ulusal gelir mi.?
işsizllik sayısı ve orantısının bizim yararımıza olması mı.?
önemli buluşlar ve teknolojik üstünlüklerin bizde olması mı.??
okuma yazma oranımızın yüksek yüzdesi mi.?
açlık sınırının bugünkü durumundan ( 17 milyon ) aşağılara çekilmesi mi.?? ya da tamamen ortadan kaldırılması mı.?
Dış politikada bizi adam yerine koymayanların.. bizim karşımızda saygılı ve ölçülü olmaları mı.??
İnsanlarımızın temel gerkesinimlerinin karşılasnması.. ev araba.. sosyal güvenlik vb. aile kurumunun sağlamlaşması vb. mi.?

yoksa bugün içinde bulunduğumuz ve sizin de adına ilerleme dediğiniz durum mu.>??

yok öyle kese kağıdı..!!
bedavadan üfürmek.. gaza gelmek.. gerçekleri görmemezlik etmek.. taklitçilik.. köle beyinlerin işbaşında oluşu.. vb.. bunlar bize gelmez..!
ve bunlara karşı da her zaman ve zeminde " DURUŞ.." gösteririm..
Ben köle değilim... Bağımsızlık benim karakterimdir..!
Ben Türk oğlu Türküm..
ve yaşamımın öznesi de Türklüktür..
gerisi ise teferruattır..!

saygı ve sevgilerimle..!
karabudun17 Ofline