Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2009, 11:35   #9
emoricat

emoricat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar siz daha ne istiyorsunuz ki? Yani sanki herkese sabır gösterip hatalarını tolere ediyormuşuz gibi konuşuyorsunuz. Buyrun size gençlerin önünü açan Ertuğrul Sağlam örneği. Sabır edemedik adama bir türlü. Siz acaba hayal edebiliyor musunuz? Bu adama 10 sene sabır etseydik neler olabileceğini? Yönetimin translerlere karışmadığı bir 10 sene. Avrupanın sayılı klüpleri arasına öyle rahat girerdik ki klüpten çıkardığımız yıldızlar yine o avrupanın sayılı klüplerinde oynardı! Ama bizim ligimizde, bizim takımlarımızda ve bizim taraftarlarımızda sabır yok! İlla her sene şampiyon olacağız, güzel futbol oynamaya gerek yok. Gol yemeden gol atalım, maçı kazanalım yeter.
Taraftarı sakinleştirmek için de günü kurtarıyor herkes. Geleceğe yatırım yapmak falan yalan yani, kaç tane futbolcu üst üste 7-8 yıl forma giyebiliyor kendi takımında? Parmakla sayılmıyor mu? O yüzden artık lütfen şikayet etmeyi bırakın. Bu ülkede hiçbir zaman İngiltere'deki gibi bir futbol mantığı göremeyeceğiz. Gençlerin önünü devamlı tıkayacağız ve günü kurtaracağız. Gelecek diye bir şey olmayacak. Malesef ben buna alıştım ve alışınca da gayet mutlu oldum. O yüzden Louis Saha gibi bir adamı da beğenmediğinizi söylemeyin, 7-8 yıldır bu adam ayarında veya bundan iyi kaç adam aldık? Biraz geçmişimize de bakalım. Avrupada başarı istiyorsak o 20 yaşındaki çıtır oyuncularla yapabileceğimiz bir şey değil. Çünkü öyle bir sistemimiz yok. Bu işi ancak tecrübeli bir kadroyla sağlayabiliriz. Şu an elimizde güzel bir çekirdek kadro var. Bunun üstüne bitirici bir forvet(Louis Saha veya Carlos Tevez), yetenekli bir 10 numara(Delgado yerine herhangi birisi...) ve İbrahim Üzülmez'in yerini aratmayacak bir Sol back lazım(Riise veya Caner Erkin gözdelerim).

Olay bundan ibaret, lütfen bu tip oyuncularla ilgili transfer haberi çıktığında beğenmiyoruz, 30 küsür yaşında adam gelmesin falan demeyin, biraz gerçekçi olun lütfen. Daha kaç defa utanacağız zaten dediklerimizden? Yaşlı başlı dediğimiz adamlar o kouştuğumuz dilimizi ısırmamıza neden olmadı mı? Alın Yusuf, alın Ernst...

Neyse umarım bir gün kaliteli futbol ve kaliteli taraftar olmayı tam anlamıyla öğrenebileceğiz(Klübe söylenmiş bir laf değildir bu, genel Türk Futboluna söylüyorum.)