Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-06-2009, 16:23   #46
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Cagla´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben Mehmet'in yok Beşiktaşlı değilim bilmem ne dediğine inanmıyorum takii ağzından duyana kadar o zaman derim demekki yalanmış herşey diye..

Kardeşim şu kadar yorum içinde en mantıklısını yazmışsın tebrik ederim seni.

Yahu arkadaşlar hem kendiniz Topuz'a diyorsunuz ''karakteri oturmamış,genç,cahil'' diye hemde bir cahilden,bu kadar hırs yapmış gözü dönmüş istanbul çakalı okumuş bu işleri yalayıp yutmuş kişilerden daha akıllı olmasını bekliyorsunuz.Ben Topuz'un sadece karakterini eleştiririm onun haricinde hiç bir şekilde suçlayamam.Zaten dikkat ederseniz bizim lehimize yaptığı açıklamalarda bile bir korku vardı.Gözlerinden okunuyordu.Sonunda baskılara dayanamadı ve seçti yolunu.Allah gönlüne göre versin.(iyi ya da kötü)

Bana sorarsanız ben Topuz'un Beşiktaş'lı olduğuna inanıyorum. Etrafındaki bir sürü paragöz adamın yüzünden bu hale getirildiğini düşünüyorum.Bundan sonra da Topuz'un ağzından aleyhimize çok beyanlar duyabiliriz normaldir çünkü bundan sonraki hayatı febede geçecek.Ekmek yiyeceği yer orası nasıl davranmasını bekleyebiliriz ki? Bizler taraftarız ama onlar profesyonel.Bu konu hakkında yorum hiç yazmadım olumlu veya olumsuz ama bir çok arkadaşımın yorumunu okuduktan sonra yanlış düşündüklerini umarak birde bu açıdan bakmalarını istedim.
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla