Alıntı:
emrekartalizmir´isimli üyeden Alıntı
allah aşkına cevap ver ;cisse gidiyor onun yerine çok daha iyi bir adam alacaklarına bir bakmışsın fink gelmiş şimdi de bobo yu gönderip saha yı alıcaklar ya ama artık bazı insanlar yönetimi eleştirmeyin diyorlar ama yetti artık senelerdir hep aynı fiyasko seneyede finki göndermek için tazminat öderler saha ile fifalık olurlar bıraksınlar millet takır takır yerli transferini bitirdi bizde hala birşey yok gelenlerde gündemdekilerde cacık hiç taraftarı oyalamasınlar |
fink'in para-verim bazında iyi bir transfer olduğunu düşünüyorum, bundesliga'yı da takip ettiğimden denizli'nin yaratmak istediği disiplinli sistem içerisinde bize faydasının dokunacağına inandığım bir oyuncu, zaten cisse de bu yıl özellikle vurdumduymaz oyun yapısıyla can sıkmıştı, takımdan gideceği çok önceden belliydi...ama saha konusunda seninle hemfikirim, bir transferi yaparken geniş düşünmek lazım, türk insanı bir oyuncu geldiğinde geniş açıdan düşünmeden o anki yarattığı etkiye bakıyor, hemen göklere çıkarılan bir oyuncu kısa sürede yerin dibine sokularak gönderilmeye çalışılıyor, olan da türk kulüplerine oluyor, yönetim tarzları ve transfer mantaliteleri artık keskin bir bıçakla yön değiştirmeli...rakiplerimizin yerli hamlelerine gelecek olursak, sanırım fb'den bahsediyorsun, kususra bakma ama şu an topuz ve hurmacı transferlerini bizim yönetimimiz yapsaydı şu maliyetlerle hakikaten çok eleştirisel yaklaşırdım olaya, öyle ahım şahım bir oyunlarına rastlanılmayan, biri 26, diğeri 23 yaşında olmasına rağmen milli takımın son dönem kadrosunda olmayan 2 oyuncuya verlien bonservis fesih bedeli toplamı: 15 milyon euro+g.emreciksin+ilhan parlak+özgür çek(emreciksin için de devre arasında ankaragücü'ye 2 milyon euro ve gürhan'ı vermişti), bence bu büyük bir transfer zaafıdır ama nedense bunlar söz konusu bjk ve gs olduğunda ön plana çıkar, medyaya göre fb her zaman haklıdır...