Alıntı:
emrekartalizmir´isimli üyeden Alıntı
beni fb ilgilendirmiyor adamların bütçesi bizden çook yüksek bak ama 6 senede aldığımız adamlara ne kadar para kaptırdık bir tek carewden kar ettik o kadar yaklaşık 40 adam geldiyse bu 6 yılda takımda tutanların sayısı bir elin parmağını geçmez ayrıca ernst tuttu diyenlere bu seneki CL maçlarında tuttu mu tutmadımı görücez tecrübeli adamlar alalım derken takımıda ihtiyar heyetine çevirmenin anlamı yok messi iniesta c ronaldo rooney yaş ortalaması kaçtır merak ediyorum tecrübede elbet önemlidir ama futbol yetenekle ve beyinle oynanır bunuda unutmamak lazım |
tabiki katılıyorum sana kesinlikle beyinle oynanır ama hem yabancı hemde genç ve kaliteli adam alcaksan çok para dökmen lazım arkadaşım öyle kolay değil o işler bir kere bizim transfer komitemizde iş yok çok çok iyi olucakki bulup çıkartıcakk o da çok zor o bakımdan yabancı oyuncular kaliteli olmalı diye düşünüyorum bu arada evet şamp liginde görücez ernst in performansını ersnt benim takip ettiğim bir oyuncuydu ve oyunundaki standart şeylerin kesinlikle değişmediğini gözlemlediğim için ersnt dedim izleyin bu sene de avrupada yada türkiyede farketmez ernst aynı ernst