Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2009, 09:40   #13
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ersinbiltekin-1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu oyuncularımızın iyi olduğundan şüphe duymuyorum,ama bu oyuncuların yanında alt yapımızda da aynı ATakımdaki gibi (hata daha fazla) bir tam takım havası içinde bu yüzden zaten beşiktaşımız,türkiyenin en fazla genç yetiştiren takımı ama bir brezilya,arjantin,portekiz,ingiltere v.b büyük futbol ülkelerinde ise beşiktaşımızın 5 katı buna rağmen yetiştirdiğimiz oyuncular o yetiştirilen 10-15 futbolcu dışındakilerden kat ve kat iyi bir durumda.Bunu da göz ardı etmemek gerekir...

Mesela:
Oğulcan ENGİN,
Erdem KÖSE,
Emir GÖKÇE,
Erkan KAŞ ve bir çok arkada kalan futbolcu velihatları bunlar bizim tarihimize ışık tutacak yeni nesiller en az (Necip UYSAL,Ali KUÇİK v.b oyuncular) tutulan iyi futbolcu olur denilen arkadaşlarımız kadar arka planda olanlara da şans verilmeli,
mesela bir Şampiyonlar ligi eleme maçında son 20-30 dakika forma şansı bulmalı vede Beşiktaşımız artık rahat olmalı,dünya yı örnek alıp yukarıya çıkmalı,
Ne diyoruz,KARTALLAR yüksek uçar...
Ama bu Kadronun (yarısı hariç) bırakın yüksek uçmaya,uçmaya bile gücü yok...
Artık dünya starları getirmek yerine dünya starı yetiştirmenin vakti geldi diyorum...

BY ER Saygılarla...
türkiye liginde hatta fortiste buldu 20-30 dk. cl kaldı.ben tsl de 2-0 ı yakaladığımız her maç 2 tane sokulması taraftarıyım. ama cl hayalcilik olur