Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2009, 12:14   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'ın yeni Giunti'si altyapıdan geliyor

Beşiktaş altyapısında yeni bir yıldız yetişiyor. Esenlerspor'dan Siyah-Beyazlı takımın altyapısına gelen ve basamakları hızla çıkan 17 yaşındaki genç oyuncu Orhan Gülle futboluyla daha şimdiden birçok ünlü takımın takip listesine girmeyi başardı.

U 17 Milli Takımı'nın formasını giyerken gösterdiği performansla dikkat çeken genç yıldız, Westham United, Aston Villa gibi takımların dikkatini çekti. Hem defansif hem de ofansif olarak oynayabilen Gülle, yeri geldiğinde oyun kuruyor, yeri geldiğinde ise rakip atakları durduruyor. Bu özelliğiyle Beşiktaş'ın İtalyan oyuncusu Giunti'yi hatırlatan genç oyucu Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin gözüne girmeyi başardı.

Premier Lig takımlarından Aston Villa'nın sıkı takibinde olan Gülle, İngiliz takımıyla 15 günlük bir kamp yaptı. Yetenekleri ile sivrilen milli oyuncu Villa'nın sezon başı kampı için de davet edildi. Beşiktaş'ın İspanya'da katılacağı Barış Kupası kadrosuna dahil edilmesi beklenen Orhan Gülle, Ümit Milli Takım'ın çalıştırıcısı Hami Mandıralı'nın da yeni gözdesi. U 17'de oynamasına rağmen Ümit Milli Takım'a davet edilen Orhan, Azerbaycan'a karşı 90 dakika mücadele etti. Akdeniz Oyunları'nda Ay-Yıldızlı formayı giyecek genç yetenek Nijerya'da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonası'nda boy gösterecek. Orhan, dünyanın önde gelen oyuncularından İniesta, Xavi, Gerrard, Giunti gibi isimleri örnek alıyor. Hayali ise İspanya ve İngiltere'de oynamak. Eğitimini aksatmayan Gülle, Bahçeşehir Üniversitesi'nde ekonomi öğrenimi görüyor.


Temel Yirmibeşoğlu-Zaman
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla