Kartal'a dev golcü
 Kartal'a dev golcü 
 Yönetim, 2.01 boyundaki forvet için harekete geçti. 
Mehmet Topuz ve 
Nihat Kahveci olayını unutturmak isteyen  siyah-beyazlılar, gündemine 
Portsmouth'tan ayrılmak isteyen eski Liverpoollu'yu  aldı. 
BOBO'NUN YERİNE ALINACAK Beşiktaş, büyük bir bomba patlatmak  için uğraşıyor. Mehmet Topuz ve Nihat Kahveci transferinde yara alan  siyah-beyazlılar, önemli bir ismi renklerine bağlayarak yaralarını sarmak  istiyor. Habertürk'ün haberine göre;  Bu isim ise Peter Crouch. 
Werder Bremen'li Almeida ve Rosenberg'de sitediği  sonucu alamayan Kartal'ın gündemine 
Liverpool'dan tanıdığımız ve geçen sezon  Portsmouth'ta forma giyen dev golcü girdi. 
Şampiyonlar Ligi'nden başarılı olmak isteyen ve  Bobo'yu kesin satacak olan Beşiktaş, Crouch için zemin yoklayacak.  
KİRALIK FORMÜLÜ DE VAR
 Başkan Yıldırım Demirören'in Topuz ve Nihat olayları sonrası "Artık para pula  bakmayacağız. Ses getirecek önemli bir 
transfer yapacağız" sözleri de geçen sezon 13.7  milyon euroya Portsmouth'a geçen Crouch olasılığını güçlendirdi. Başkan  Demirören ve ekibinin bu hafta İngiliz ekibiyle masaya oturması bekleniyor.  Yabancı kontenjanında yer açmak için uğaşan siyah-beyazlılar, 2.01 boyundaki dev  golcüyü satın alamasa bile önemli bir kiralama bedeli ödeneyi göze alarak  kiralamayı planlıyor. 
"Başkan kim bilmiyorum"
 Portsmouth'un dev forveti Peter Crouch'un, takımda yaşanan belirsizlik  nedeniyle kopma noktasına geldiği bir gerçek. İngiliz basınına konuşan Crouch'un  "Takımda sözleşmesi sona eren 15 oyuncu var ve hala bir hocamız yok. İşin komik  yani başkanın da kim olduğunu bimiyoruz. iyi oyuncularımızı sattık ve yerine  yenilerini alamadık. Korkarım gelecek sezon düşmemeye oynayacağız ve bu  istediğim son şey" sözleri her şeyi anlatıyor. Peter crouch'un bu  açıklamalarının taklihsizlik olduğunu belirten Portsmouth'un idari menajeri  Peter Storrie ise "Peter'ın bu sözleri hayal kırıklığı yarattı. Takımdaki  belirsizlik kısa bir süre sonra bitecektir. Oyuncunun bu söylediklerini yersiz  buluyorum" diye konuştu. 
Milliyet - Habertürk