Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2009, 21:46   #1
canerozberk
 
canerozberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demirören, Özer’i istemedi

F.Bahçe’yle dün akşam pürüz yaşayan Ankara, Beşiktaş’a “Siz alın” diye haber gönderdi. Demirören “Sakat adama 10 milyon Euro vermem” deyince Kartal, Hurmacı’yı almadı

''VATAN''


DÜN akşam saatlerinde Özer Hurmacı transferinde tuhaf gelişmeler yaşandı.. F.Bahçe Kulübü, sabah resmi internet sitesinden “Özer Hurmacı’yı aldık” başlığıyla duyurduğu haberde 23 yaşındaki futbolcunun artık F.Bahçeli olduğunu resmen ilan etti.. Transfer 4.2 milyon Euro bonservis+İlhan Parlak ve PAF Takımı’ndan Özgür karşılığında gerçekleşmişti.. Özer de 4 yıl için 4.9 milyon Euro alacaktı..

F.BAHÇE Asbaşkanı Nihat Özdemir’in bizzat takip ettiği operasyon, ödemelerde ve İlhan Parlak’ın bonservisi konusunda çıkan tartışmalar nedeniyle akşam zora girdi.. Bunun üzerine Ankaraspor yönetimi, Beşiktaş Asbaşkanı Ertunç Soğancıoğlu’nu arayarak “Özer’i F.Bahçe’nin önerdiği şartlarla siz alır mısınız?” teklifinde bulundu.. “Başkana ve teknik direktörümüz Mustafa Denizli’ye sormadan karar veremem” diyen Ertunç Soğancıoğlu, süre istedi..

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı’nın çevirdiği ilk telefon başkan Demirören oldu.. Durumu iletti.. Ancak Mehmet Topuz transferinden ağzı yanan Yıldırım Demirören şu yanıtı verdi:

“ÖZER geçen sezon sakat değil miydi? Şu söylediğin rakamlar neredeyse 10 milyon Euro’yu buluyor.. Bu parayı sakat bir oyuncuya kesinlikle vermem” deyince Beşiktaş aradan çekildi.. Beşiktaş’ın devreye girdiğini duyan F.Bahçe ise Ankaraspor’un şartlarını kabul etti ve Özer yine F.Bahçe’nin oldu..
__________________
Click the image to open in full size.
canerozberk Ofline