Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2009, 22:36   #3
lepido

lepido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
AloneWolf´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Anıtlar kurulundan izni benim alacak halim yok , anıtlar kurulundaki pürüz bugün çıkmadı.2 yıl önce bir seçim öncesi milletin önüne yem olarak sözde proje koyarsan bende bunun hesabını bu basiretsiz yönetimden sorarım.Her türlü izini alırsın ondan sonra ortaya çıkarsın.Şu an gündemde seçim yok ayrıca takım şampiyonda olmuş tepki olmaz..kaldır projeyi buz dolabına bir dahaki kongreye kadar...
katılıyorum...yönetim kurulunun ve özellikle başkanın bu stad işini kongre yemi olarak kullanarak buradan popülizm çabası içerisine girdiği ve kısmen de başarılı olduğu açık şekilde ortaya çıktı, sanırım bu konuda bakan ve yönetim kurulunu savunmasak daha iyi olacak, zira modern bir stad büyük hedeflerimiz yolunda hakikaten çok önemli bir yer teşkil ediyor, fb ile yıllık gelirlerimiz arasındaki fark da büyük oranda bundan kaynaklanıyor, çünkü modern bir stadla elde edilen gelirlerin tamamına yakını zengin işadamlarının satın aldığı localardan sağlanıyor, eski bir stad profiliyle bu adamlara bu rahatlığı sağlayamazsınız, bunun planını iyi yapmak gerekiyor ve görülüyor ki yönetim kurulumuz bu işin altından kalkamayacağını yaptıklarıyla adeta itiraf ediyor...
lepido Ofline   Alıntı ile Cevapla