Alıntı:
     bobo38´isimli üyeden Alıntı
					     bana sorarsan yanlis düsüniyorsun tamam sunu alalim konular gereksiz ama böyle scouting bölümü acarsak fena olmaz mesela 
sonucda arkadasinin söyledigi futbolcu gündemdeki olan futbolcular degil herkezde bu futbolcuyu tanimiyor..en azindan konusuruz tartisiriz bu futbolcuda neyi begenirsin neyi begenmezsin diye futbolzekamizi gelisdiririz herkezden birseyler ögrenebiliriz ,sonucda burasi bir forum degilmi konusacaksin tartisacaksin senin dedigin gibi yaparsak ne anlami olurki 
misal vereyim tello 3mio satildi bizde antrenörün bilecegi is diger konuya gecelim olmazki.   |  

Kardeşim biz teknik direktör değiliz takımımızın başında bir teknik direktörümüz var futbolcuları bilmek araştırmak işimize yarayacak olanı takıma kazandırmak onun ve başkanımızın işi bizim onların işine karışmamıza gerek yok ha illaki antrenörlük öğrenecem hoca olacam menajer olacam diyosan burada tartışarak olamazsın ki gidersin fedarasyonun kurslarına katılırsın lisans alırsın çalışırsın veya fifa manager oyunu oynarsın hünerini orda gösterirsin kardeşim ha benim asıl tepkime gelirsek bunun gibi binlerce konu var forumda boşa yer kaplıyorlar herkez düşüncesini 1 konuda paylaşabilir ama yok illaki istiyorlar ki kendi konularını açsınlar ki kendi düşünceleri en önde olsun halbuki düşüncen konun burda en önde diye koskoca Beşiktaş yönetimi senin yazdığın konuyu okuyacak dediğin adamı alacak deği ya . sıkıldım yani bunun gibi konuları görmekten .