17-06-2009, 23:50
|
#16 |
| Banned
| Alıntı: once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
ya kusura bakmada sen forum demek ne demek biliyonmu kardesim hicbir fikrin olmadan sadece takim destekleyeceksen git tvnin basinda veya statdan izle takimini bizim belirli fikirlerimiz var ve bu forumda paylasiyoruz paylasmak istiyoruz seni neden bukadar kasiyor bu muhabbetler anlamadim millet takima bu lazim diyor sen susun denizli hoca var millet demir oren baskanliga aday olmamali diyor sen cok biliyorsan cik 2010 da karsisina gibi sacma sapan yorumlar yaziyorsun insanlara sen bu forumun bekci hudaverdisimisin kardesim kim ne yazacagini ne analiz yapacagini sanami soracak anlamadimki ben seni | En az senin kadar iyi bilirim forum ne demek forumda ne yapılır forum adabı ne dir ben 4 sene dir forumlar da takılırım forumların her kademesinde çalıştım adminlik te dahil hatta kendi forumumu da açtım ancak masrafı ağır olunca kapattım yani tereciye tere satma kardeşim . Ben kimse konuşmasın yorum yapmasın demiyorum konunun başından beri yazdıklarımı oku doğru anla ne demek istediğimi gereksiz mantıksız laf salatası yapılmasın diyorum Teknik direktörümüzün ve başkanımızın işine karışmayalım diyorum çok hevesli olan varsa çıksın başkanın karşısına aday olsun burda boşa atıp tutmasın diyorum teknik direktörlüğe hevesi olan varsa gitsin ya fifa manager oynasın ya da federasyona başvursun lisans alsın teknik direktör olsun diyorum sözün özü burası çok ciddi çok büyük bir forum laf salatası değil ciddi konuşmalar ciddi işler yapalım diyorum mesele bu .
__________________ |
| |