Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2009, 09:06   #1
beşiktaşkımm
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN
 
beşiktaşkımm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antep'ten yeşil ışık

Kırmızı-Siyahlılar´ın Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş´ın Rodrigo Tabata teklifine olumlu yanıt verdi: Hocamız onay verirse, değerlendirebiliriz.

Click the image to open in full size.


Sezonu çifte şampiyonlukla tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmaları için kolları sıvamış ve Mustafa Denizli’nin hazırladığı liste doğrultusunda harekete geçmişti. Mehmet Topuz’da hayal kırıklığı yaşayan Siyah-Beyazlılar, daha sonra rotayı Gaziantepspor’a çevirdi. Kırmızı-Siyahlılar’ın üç yıldızı; Rodrigo Tabata, İsmail Köybaşı ve Murat Ceylan’ı isteyen Kara Kartallar, üç futbolcunun karşılığında Tomas Zapotocny ve Serdar Kurtuluş’u bonservisiyle, Batuhan Karadeniz’i de kiralık olarak teklif etti. Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş’tan teklif aldıklarını doğruladı ve transferi FANATİK’e yorumladı...
‘Şartlar uyuşursa...’
“Hocamız Couceiro ile görüştükten sonra son kararı vereceğiz” diyen Kızıl şöyle konuştu: Rodrigo Tabata bizim için çok önemli bir oyuncu. Hocamızın vereceği rapor doğrultusunda, teklifleri değerlendirebiliriz. Tabata için iki Fransız kulübü, bir Suudi Arabistan kulübü ve Türkiye’den de büyük bir takımımızdan teklif aldık. Eğer şartlar uyuşursa, tabii ki teklifleri değerlendiririz. Ancak İsmail’i şimdilik kesinlikle göndermek istemiyoruz. Onun daha Gaziantepspor formasıyla yapacakları var. Ayrıca Murat Ceylan da bizim için önemli bir oyuncu” ifadesini kullandı. Tabata’yı isteyen Fransız kulüplerinin PSG ile Monaco, Suudi Arabistan ekibinin de Al-Hilal olduğu öğrenildi. Başkan’ın, Tabata’nın bonservisi için de 10 milyon Euro istediği kaydedildi. Gelişmeleri yakından takip eden Brezilyalı futbolcu, Al-Hilal’e gitmek istemediğini dile getirdi.
__________________
Click the image to open in full size.
Ablasının birtanesi..
Bir Çocuk Gülsün,Dünya Gülsün!..:)

beşiktaşkımm Ofline   Alıntı ile Cevapla