16-08-2006, 00:38
|
#649 |
Tecrübe Puanı: 20  | Alıntı: | matador´isimli üyeden Alıntı
ama egerr bir dusunursen her soyledigim %100 ciktibu genclerle olmaz diyordum tecrube lazim diyordum
rico gelio bu 1 tecrube soylemim cikti
2 defans olmaz diyordum o acikta kapatilacak
yani sonuc yakindigim seyler tam istedigim dogrultuda kapanio
sanirim hakli birazda olsa
cunku rico lu bjk bi izleyecegiz bide onsuz simdi hak verdin mi | Abi seni anlamakta zorlanıyorum.ben dedim oldu edasıyla davranmayı bıraksan iyi olur.o gün herkes sana bunu anlatmaya çalıştı ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun.senin gördüğün ve ben derim ki söyleleri bende senin gibi görüyorum tüm taraftarımızda görüyor,yöneticisi de Tiganası da.ama senle ayrıldığımız tek nokta var.biz v.manisa maçından sonra biraz sabır dediğimizde sen buna karşı çıkıp yakıp yıktın herkesi yolladın.aradan 1 hafta geçti Ricardinho geldi sorunlar bitti demeye getiriyorsun. Burak,Delgado,Bobonun oynadığı futbolu görmüyorsun.ne yani Ricardinho geldiyse onun geldiği içinmi şampiyon olacağız. işte söylemek istediğimiz nokta bu.her kötü sonuçtan sonra felaket tellalığı yapmayı bırakıp biraz detek olursak bu takım çok iyi olacak çok not:dönem başında Bobo hakkında söylediklerimi karşı bu yıl beni utandıracak çok iyi oynayacak sanırım.varsın takımım iyi olsunda bende söylediklerimden utanayım!
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! |
| |