Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2009, 15:13   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Casel, Hido'ya övgü yağdırdı!

Click the image to open in full size.

NBA takımlarından Dallas Mavericks'in ikinci koçu Dwane Casel, Hidayet Türkoğlu'na övgüler yağdırırken, "NBA'deki 29 takımın hepsi Hidayet'i takımında görmek istiyor" dedi..

Yarın Antalya'da başlayacak Uluslararası Basketbol Antrenör Semineri dolayısıyla Antalya'ya gelen Dwane Casel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sadece NBA takımlarını değil, dünya takımlarını da yakından takip ettiğini, özellikle eski Yugoslavya takımları ile Türkiye'yi yakından takip ettiğini belirtti.

Casel, Türk basketbolu ve liginin nereden nereye geldiğinin herkes tarafından görüldüğüne dikkati çekerek, ''Dünya basketbolu çok gelişti. NBA ile Avrupa arasında fark azaldı. Bu, basketbolun gelişimi için çok önemli. NBA'de oynayan Türk oyuncuları var. Özellikle Hidayet Türkoğlu müthiş bir noktaya geldi. Hidayet, NBA'da herkesin en çok konuştuğu örnek bir oyuncudur'' dedi.

Casel, Hidayet'in NBA'e ilk geldiğinde iyi bir oyuncu olmadığına veya istediklerini yapamadığına işaret ederek, şunları söyledi:
''Hido, belki NBA'e ilk geldiğinde kendini gösteremedi. Onun dönüm noktası San Antonio'ya gitmesi oldu. Orada bir yıl kaldı. Ondan sonra basketbolunda çok ciddi ataklar yaptı. Artık müthiş bir noktaya geldi. Takımının oyununu yönetiyor, çok etkili oynuyor. Onun gibi oyuncu NBA'de fazla yok. Eskiden iyi ve kötü yaptığı şeyler vardı. Şimdi ise komple bir oyuncu oldu. Hidayet'in hayranıyım. Kendi çabasıyla adım adım ilerledi. Bu yıl çok iyi bir transfer yapacak. NBA'de en çok kazanan oyunculardan biri olacaktır. NBA'deki 29 takımın hepsi Hidayet'i takımında görmek istiyor.''

-MEHMET OKUR-
Casel, NBA'daki diğer basarili Türk oyuncu Mehmet Okur'u da överek, ''Mehmet Okur'da kendini çok iyi yetiştirdi. Okur, çok iyi bir şutör. Mehmet Okur, NBA'daki uzun oyuncular arasında en çok 3'lük atan ikinci oyuncudur. Okur da Hido gibi başarılı oldu'' diye konuştu.

Casel, başarılı Türk oyuncular kadar onları yetiştiren antrenörlerin de önemli olduğunu vurgulayarak, Türkiye'de başarılı Türk oyuncuları yetiştiren antrenörlerle tanışmak ve onların başarı sırlarını öğrenmek istediğini sözlerine ekledi.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla