Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2006, 02:46   #658
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Fotomacin Manseti

Müthiş iddia
Kanarya'nın, Alex'in de menajeri olan Juan Figger aracılığı ile Ricardinho'ya yıllık 2 milyon 250 bin dolar teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş'ın da bu gelişme üzerine 1 milyon 250 bin dolara anlaşmak üzere olduğu Brezilyalı'ya, Fenerbahçe'nin önerdiği rakamı vererek, sambacıya imza attırdığı kaydedildi.


Fenerbahçe'nin, Ricardinho için devreye girmesi nedeniyle Kara Kartal'ın kasasından 1 milyon dolar fazla para çıktığı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş da Fenerbahçe'nin yaklaşık 6 aydır transfer etmeye çalıştığı Real Madrid'in ünlü Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos için girişimde bulunmuştu

ayni gurubun Ana yain organi Sabahtan Besiktas Haberi

Ricardinho tamam

Beşiktaş, Brezilyalı yıldızla seneliği 1.5 milyon eurodan 2+1 yıllık anlaştı. Corinthians da bonservis için ikna edilmek üzere. Görüşmeleri F.Bahçeli Alex'in menajeri Figger yapıyor.

Beşiktaş, son iki Dünya Kupası'nda Brezilya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan sol kanat oyuncusu Ricardinho ile her konuda anlaştı; kulübü Corinthians ile pazarlıklar sürüyor. Brezilyalı futbolcunun yıllık 1.5 milyon eurodan 2+1 senelik imza attığı öne sürülürken Corinthians'ın 3 milyon dolarlık bonservis talebi 2.2 milyon dolara kadar indirildi. Beşiktaş ise son olarak 1.8 milyon dolar teklif etmiş durumda. Ligde iyi gitmeyen Corinthians'tan ayrılmak isteyen Ricardinho'nun gelişindeki gecikmeye kulübün sahibi Kia Joorabchian'ın babasının vefatı neden oldu.

simdi hangisine inanalim hadi ayri gruptan olsalar neyse ayni gurup tan iki gazete buda Turk spor basininin ne kadar tutarsiz oldugunu gostermiyormu
Adelaar Ofline