bence riise, cenk ve voronin iyi secim... Cenk gelecek vaad eden yerli kaleci, Hakan'i kesebilir! Woronin bence tek kelimeyle SÜPER bir transfer olur! Simdi diyeceksiniz ki, bu voronin ne yapti simdiye kadar? Söyleyeyim, Hertha Berlin takimini 50 sene sonra sampiyonluk adayi yapti ve kil payi kacirildi sampiyonluk... Bu sezon cok macini izledim, cok yirtici ve teknik bir oyuncu, ayrica pas yapmasini da biliyor, yani 10 numara veya forvet arkasi oynayabilir rahatlikla! Keske gelse, maliyetinden dolayi alamayiz... Bu arada kendisi bonservisi elinde oyuncu filanda degil, Berlin sadece sampiyonlar ligini kacirdiklari icin elinde tutamadi Woronini (bonservisine ve yillik maliyetini karsilayamayacaklarindan korktular)... Liverpool takimina geri dönecek
Pantelic kesinlikle istemem gelmesini, asiri milliyetci bir sirp, hem sirplari sevmem hemde gol attiktan sonra yaptigi cetnik isaretine gicik kaparim... Cirkef bir futbolcu ayrica, antrenörünün dedigine hic kulak asmayan, gol atinca taraftarlara ve takima "Iste bakin, ben olunca kazanabiliyoruz, ben yokken zorlaniyorsunuz" diyecek kadar kendini begenmis... Aman aman, kalsin!! Öteki 3 oyuncu gelsin ama