Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-06-2009, 22:17   #18
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI

Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
edepli düzgün konuşun be kardeşim karşınızda ki BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN BAŞKANI . Madem Beşiktaşın sahibi taraftarmış madem şampiyonluğu sadece taraftar kazanmış neden futbolcu transfer ediyoruz neden teknik direktör alıyoruz buyursun takımda da taraftar oynasın teknik direktörlüğü de taraftar yapsın da şampiyonlar ligi şampiyonu olalım kolaysa . TARAFTARIMIZIN BU HERŞEYİ BEN BİLİRİM TAKIMI BEN ŞAMPİYON YAPARIM zihniyeti yüzünden Trabzonspor gibi olacağız ( allah korusun ) . Başkan ın yaptığı doğruları geçmiş te ki yaptığı bazılar hatalar yüzünden yok saymak ayıptır . Başkanımız bizim gibi takım şampiyon olduğunda sevinçten göz yaşı döken hakiki Beşiktaşlı dır sonradan olma değil doğuştan Beşiktaşlı dır bundan dolayı saygıyı hak etmekte dir . Başarılar ne sadece taraftara ne sadece başkana ne sadece futbolculara ne sadece hocaya mal edilemez başarı bu bütün unsurların bir arada başarılı çalışması ile meydana gelir .

Herşey için teşekkürler başkanım . Başkanımıza hak ettiği desteği ve saygıyı gösteren arkadaşlara da teşekkür ederim .
aynen abi.Görüşlerine katılıyorum.Teşekkürler