Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2009, 08:06   #1
alev.bobo13
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo
 
alev.bobo13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Büyük gün geldi, çattı

Tabata, Murat Ceylan ve İsmail Köybaşı´yı renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş, Kırmızı-Siyahlılar´la bugün pazarlık masasına oturacak ve Başkan İbrahim Kızıl´ı ikna etmeye çalışacak.

Click the image to open in full size.


Beşiktaş’ta transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan Louis Saha’yla ilgilenen Kara Kartallar, diğer yandan Türkiye’de öne çıkan yıldızları renklerine bağlamak için kolları sıvadı. Bu yolda Gaziantepspor’un 3 yıldızı; Rodrigo Tabata, Murat Ceylan ve İsmail Köybaşı’yı listenin ilk sırasına alan Siyah-Beyazlılar, Tomas Zapotocny, Serdar Kurtuluş’u bonservisiyle, Batuhan’ı da kiralık olarak Güney ekibine teklif etmişti.
Ekrem Dağ gelmişti
Bugün Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yakın arkadaşı olan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’la biraraya gelecek ve pazarlık masasına oturacak. İki Başkan’ın yapacağı toplantı sonrasında tarafların orta noktada buluşup, anlaşması bekleniyor. Bilindiği gibi Beşiktaş, geçen sezon da Ekrem Dağ’ı Gaziantepspor’dan transfer etmiş ve gurbetçi futbolcu şampiyonlukta çok önemli rol oynamıştı.
__________________
Click the image to open in full size.
alev.bobo13 Ofline   Alıntı ile Cevapla