Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2009, 13:47   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kaç numaralı formayı giyecek?

Click the image to open in full size.

Real Madrid'in, Manchester United'dan 94 milyon Avro'ya transfer ettiği Portekizli süper yıldız Cristiano Ronaldo'nun İspanyol ekibinde giyeceği forma numarası şimdiden büyük merak konusu oldu.

İngiliz ekibi Manchester United'da 7 numaralı formayla adeta özdeşleşen Cristiano Ronaldo, Real Madrid'de bu numarayı giyemeyecek. Zira, Real'de 7 numaralı formanın sahibi takımın efsaneleşen ismi Raul'e ait. Cristiano Ronaldo, 7 numarayı çok fazla sevdiği için açtığı mağazaların ismi bile adının baş harfleri olan CR ile 7 rakamından oluşuyordu (CR7).

İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi, Ronaldo'nun ABD tatilini biterek birkaç gün içinde Madrid'e geleceğini okurlarına aktardı. Gazete haberinde, Ronaldo'nun hangi forma numarasını alacağını da sorguladı. Gazeteye göre, Ronaldo 9 ya da 10 numaralarından birisini seçecek. Ancak Ronaldo'nun CR7 mağazalarından dolayı 9 numaralı formayı tercih edeceği ve mağazalarının ismini de CR9 olarak değiştireceği ifade ediliyor.

Manchester'dan Real'e yaklaşık 94 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Cristiano Ronaldo, dünya transfer rekorunun sahibi olmuştu. Ronaldo, Real'den alacağı yıllık 13 milyon euro ile de dünyanın en fazla yıllık ücret alan futbolcusu olacak.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla