Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2009, 14:06   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Vucinic'in alternatifi Sheva!"

Click the image to open in full size.

İtalyan Basını; Manchester United'ın gündeminde olduğu tahmin edilen Karadağlı golcüsü Mirko Vucinic'in takımdan ayrılma olasılığını göz önünde bulunduran AS Roma'nın, Chelsea'deki geleceği belirsizliğini koruyan Andriy Shevchenko için nabız yokladığını iddia etti.

2008/09 Sezonu'nda Serie A'da rakip fileleri 11 kez havalandırarak başta Manchester United olmak üzere birçok Avrupa devinin transfer listesine girmeyi başaran Karadağlı Mirko Vucinic'in takımdan ayrılma olasılığını göz önünde bulunduran AS Roma'nın alternatif bir golcü üzerinde yoğunlaştığı tahmin ediliyor.

AC Milan'da kiralik oynadığı 2008/09 Sezonu'nda kendisine çok fazla forma şansı tanımayan Carlo Ancelotti'yle yolları 2009/10 Sezonu'nda da Chelsea'de kesişecek olan Ukraynalı Andriy Shevchenko'nun adı başkent ekibiyle anılıyor.

Vucinic'le 4 yıllık yeni bir sözleşme imzalanmış olmasına rağmen, AS Roma'nın 20 milyon Avroluk bir teklifi geri çevirmeyeceğinin altını çizen La Gazzetta Dello Sport, bu durumda teknik direktör Luciano Spalletti'nin de Sheva için düğmeye basacağını yazdı.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla