Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2009, 14:08   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Giray Bulak'a teklif geldi mi?

Click the image to open in full size.

Trabzonspor'da baş döndüren teknik direktör arayışları tüm hızıyla sürürken Bordo-mavili yönetim masaya oturttuğu teknik adamlarla anlaşmaması üzerine ismi gündeme gelen teknik direktör Giray Bulak, Trabzonspor'dan transfer teklifi almadığını söyledi.

Trabzonspor, lig bitiminin ardından yoğun bir şekilde teknik direktör arayışlarına yönelse de bu konuyu henüz çözüme kavuşturamadı. ilk olarak Şenol Güneş'in kapısını çalan Bordo-mavili yönetim bu konuda olumlu cevap alamaması üzerine Samet Aybaba'ya götürdüğü teklif camiadan tepki alması üzerine yerli bir hoca transferini kapamış ve arayışlarını yurt dışına yöneltmişti.

Yurt dışında birçok ünlü hocayla görüşmeler yapan Trabzonspor, yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadı. Eriksson, Souness, Zaccheroni, Laudrup, Fernandez ve Santini gibi birçok ünlü teknik direktörle görüşme yapan Trabzonspor'un, yaptığı girişimler sonuç vermemesi üzerine Trabzonlu teknik adam Giray Bulak ismi gündeme geldi. Trabzonspor yönetimi yurt dışında teknik direktör arayışlarını sürdürürken, camianın belli bir kesimi ise yerli bir hocadan yana tavır koyması Giray Bulak ismini gündeme getirdi.

Teknik Direktör Giray Bulak, Trabzonspor'dan kendisine her hangi bir teklif gelmediğini belirterek, "Trabzonspor'dan bana bir teklif gelmedi. Trabzonspor'un bu durumu üzüntü verici ama yapacak bir şeyimiz yok. Bize bir teklif gelecek ki bir şeyler yapalım. Yurt dışında arayışlar sürüyor" diye konuştu.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla