Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-06-2009, 14:10   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Murat ve Selahattin'e yol göründü!

Click the image to open in full size.

Denizlispor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Erhan Altın umutlu konuşurken, Murat Karakoç ve Selahattin Kınalı ile sözleşme yenilenmeyeceği belirtildi..

Geçen sezon yardımcılığını yaptığı Güvenç Kurtar'ın görevden ayrılmasının ardından Kocaelispor teknik direktörlüğüne getirilen ve topladığı 20 puanla herkesin dikkatini üzerine çeken teknik direktör Erhan Altın, Denizlispor'a gelmekten gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

Kendisini bu göreve layık gören Denizlispor yönetimine teşekkür eden Erhan Altın, "Denizlispor Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biri. Bunu bildiğim için görevi kabul ettim. Bugüne kadar dışarıdan biri olarak Denizlispor'un sürekli ligde kalma mücadelesi veren bir kulüp olmasından üzüntü duydum. Denizlispor'u yönetimi, taraftarı, basını ve tüm dinamikleri ile birlikte layık olduğu yere getirmek için kolları sıvadık. İnşallah başarılı olacağız" dedi.

Denizlispor'un geçen sezonunun iskelet kadrosunu koruduğunu, bunun da kendisi için çok önemli olduğunu belirten Erhan Altın, "Gerekli gördüğümüz yerlere yapacağımız bir kaç transfer ile eksiklerimizi giderip güclü bir kadroyla sezona başlayacağız. Transfer edilmesi gereken oyuncularla ilgili yönetim kurulumuzla görüştük. Takımdaki oyuncuların çoğunu tanıyorum. Bu benim için büyük avantaj" diye konuştu.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Halil Pekdemir de, geçen sezon başında takım ve teknik heyet değişikliği sebebiyle zorlu bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Sezonun bizim için zor geçeceğini biliyorduk. Çünkü büyük bir değişime gitmiştik. Ancak şimdi daha rahatız. Hedefimiz ligi en kötü ihtimalle ilk 7 içerisinde bitirmek" dedi.

Denizlispor'da sözleşmeleri sona eren Murat Karakoç ve Selahattin Kınalı'nın sözleşmelerinin uzatılmayacağını belirten Halil Pekdemir, "Brezilyalı oyuncular Carlos Alberto ve Couto ile de yollarımızı ayırdık. Bu oyuncularımıza kendilerine kulüp bulmalarını istedik. Giden bu 4 oyuncumuzun yerine, defansa 2, sol kanat ve orta sahaya da birer oyuncu transfer edeceğiz" şeklinde konuştu.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla