Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2006, 21:49   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beckenbauer'den Klinsmann'a tam destek

Almanya'da düzenlenecek olan 2006 Dünya Kupası Finalleri'nde Organizasyon Komitesi Başkanlığı görevini yürüten Franz Beckenbauer, Teknik Direktör Jurgen Klinsmann yönetimindeki Almanya'nın Dünya Kupası'nı kazanacağına inandığını söyledi.

Alman basınında aylardır büyük eleştirilere hedef olan Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Jurgen Klinsmann'a, Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Başkanı Franz Beckenbauer'den destek geldi. 1974 yılında Batı Almanya'nın Dünya Kupası'nı kazandığı takımında da yer alan ve 1990 yılında milli takım teknik direktörlüğünde bulunan Beckenbauer, "Jurgen Klinsmann'a güvenim ve desteğim tamdır. Klinsmann, Dünya Kupası'nı kazanacak olan Almanya Milli Takımı'nı toplayacak ve zafere ulaştıracaktır" dedi. Beckenbauer, Dünya Kupası'na katılacak olan 31 ülkeye yaptığı ziyaretin ardından dışişleri bakanlığında yaptığı konuşmada, "Klinsmann, Alman halkından aldığı destekle, Almanya'ya Dünya Kupası'nı getirecektir" diye konuştu.

Özellikle ABD'de yaşadığı için ve özel maçta İtalya karşısında alınan 4-1'lik farklı mağlubiyet nedeniyle Alman medyası tarafından büyük eleştiri alan Klinsmann, takımının özel maçta ABD'yi aynı skorla devirmesinin ardından rahat bir nefes almıştı.
05.04.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline