Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 06:40   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tabata Kartal oluyor

Beşiktaş, Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlı ekip, Tabata için güney ekibiyle anlaşma sağlamak üzere. Sambacıyı özellikle teknik direktör Mustafa Denizli çok istiyor.

***

Yeni Maestro

Beşiktaş yeni sezonda Arjantinli Delgado'nun yerine, 28 yaşındaki sambacıyı düşünüyor.

Delgado için ret
Şampiyonlar Ligi'nde özlenen sonuçları almak isteyen Beşiktaş, geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Delgado'nun alternatifini buldu. Sözleşmesi uzatılan ve zam yapılan Arjantinli yıldızdan umduğunu bulamayan siyah-beyazlılar, pefrormansıyla göz dolduran Tabata için girişimlerini hızlandırdı. Brezilyalı yıldız için kırmızı-siyahlılara başvuran Kartal, Antep'ten gelen "Delgado+para isteriz" talebini kabul etmedi.

Monaco peşinde
Beşiktaş yönetiminin, "Delgado'yu takasta kullanmayız. Ama Tabata için Zapotocny ve iki futbolcu verebiliriz, ya da bonservis bedeli için görüşebiliriz. Biz Tabata'ya talibiz, ekonomik şartlarda anlaşırsak bu transferi uzatmadan bitirelim" dediği öğrenildi. Bu arada geçen yıl 26 maçta 11 gol, 7 asistle oynayan Brezilyalı oyuncuyu Fransa'nın önemli ekiplerinden Monaco'nun da istediği ifade edildi.
Fatih DOĞAN
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline