Alıntı:
| aysberg1937´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ben sahsen ricardinho nun alındıgına inanıyorum ama insan yine de acaba diyemeden edemiyo.ben cok sıkıldım bu işten gözlerim agrıyo artık bi haber gelcekte okuycaz diye 24 saat bilgisayarın basındayız.bi yönetici çıkıpta su gün gelecek de demiyo.sabır ceke ceke sabır taşımız catlamaz insallah. |
3 yıllık sözleşmeye yapılan Brezilyalı Ricardinho, en geç pazartesi günü İstanbul’da olacak. Corinthians’la arada ufak pürüz kaldığını belirten başkan Demirören, "Futbolcuya imza attırdık. Konya maçında taraftarımız Ricardinho’yu izleyecek" dedi. Siyah beyazlıların gündemini meşgul eden, gelip-gelmeyeceği merak konusu olan Corinthianslı orta saha oyuncusu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Brezilyalı Ricardinho’nun, bu transfer karşılığında yıllık 2 milyon 300 bin dolar alacağı belirtildi.
Süper solakın en geç pazartesi günü İstanbul’a geleceğini kaydeden başkan Yıldırım Demirören, futbolcuyla sözleşmeyi imzaladıklarını sadece kulübü Corinthians’ın bonservis konusunda ufak pürüzlerin kaldığını söyledi. Bu konuyu da kısa bir süre içinde çözeceklerine inandıklarını belirten Demirören, "Taraftarlarımız, İnönü Stadı’nda oynayacağımız Konyaspor maçında yeni transferimiz Ricardinho’yu izleyecek" dedi.
Kaynak: Hürriyet