Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 10:51   #1
Vedat_Okyar_Kalbimizde
Banned
 
Vedat_Okyar_Kalbimizde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli 'Luis Saha' dedi

Denizli 'Luis Saha' dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, önceki akşam bir araya geldiği başkan Yıldırım Demirören ve siyah beyazlı yöneticilerden iyi bir golcü istedi. "Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Güçlü bir forvete ihtiyacım var" diyen tecrübeli teknik adam, İngiltere Premier Lig takımlarından Everton’da forma giyen Louis Saha’nın bu bölge için biçilmiş kaftan olduğunu ifade etti.

Denizli, şunları söyledi: "Uzun süredir hayalini kurduğum Fransız golcü Louis Saha’yı alırsak büyük iş başarmış oluruz. Sizden tüm imkanlarınızı zorlayarak bu oyuncuyu Beşiktaş’a kazandırmanızı bekliyorum.
"SEN HİÇ MERAK ETME"
Bobo genç ve iyi bir golcü. Ancak, büyük hedefler için daha iyisine ihtiyacımız var. Louis Saha’nın İngiltere’deki istatistikleri mükemmel. O, inanılmaz çalışkan ve fırsatçı. Final vuruşlarında da son derece usta. Saha’ya Avrupa’da çok ihtiyacımız olacak."
Başkan Yıldırım Demirören ise, "Sen hiç merak etme. Geçen hafta Fransa’da yaptığımız görüşmede, kendisi Türkiye’ye gelmek istediğini söyledi. Bobo için şu anda Yunanistan’ın dışında başka ülkelerden de teklifler var. Kulübün menfaatlerine uygun bir fiyata sattığımız takdirde Saha işini bitirmeye çalışacağım" dedi.


20.06.2009
Kaynak : Hürriyet
__________________
Click the image to open in full size.
Vedat_Okyar_Kalbimizde Ofline