Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 13:54   #4
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Strachan ile anlaşıldı mı?

Click the image to open in full size.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da yeni bir iddia daha ortaya atıldı.. Bordo mavililerin İskoçya'da Glasgow Rangers'ın şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine Celtic'ten ayrılan Gordon Strachan ile anlaştığı iddia edildi.. Bu gelişme yönetim tarafından ise yalanlandı..

Trabzonspor'un, İskoçya Premier Ligi'ni ikinci olarak bitiren Celtic'in teknik direktörü Gordon Strachan ile anlaştığı iddia edildi.

Trabzonspor, uzun süredir sürdürdüğü teknik direktör arayışlarını İskoç teknik adam Gordon Strachan ile sonlandırmaya hazırlanıyor. Bordo-mavili yönetimin İskoçya Premier Lig takımlarından Celtic'in teknik direktörü Gordon Strachan ile el sıkıştığı ifade edildi.

İskoç teknik direktör Strachan, ligin bitmesine bir maç kala Glasgow Rangers'ın şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine Celtic'deki görevinden ayrılmıştı.

2005 yılında görev aldığı Celtic'i üst üste 3 kez lig şampiyonluğuna taşıyan Strachan, daha önce Southampton'ı çalıştırmıştı. Bu transferde bir aksilik yaşanmaması durumunda Gordon Strachan'ın bu hafta başında Trabzon'a gelerek sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı, yöneticilerin bu haberi yalanladığını belirterek, Halilhodzic'in hala ilk isim olduğu ve O'nunla yapılacak görüşmenin beklendiğini ifade etti.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla