Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 14:31   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ManU'dan Casillas hamlesi !

Click the image to open in full size.
Ronaldo'yu kaptırarak taraftarını üzen Manchester United, sürpriz bir hamleye hazırlanıyor.

İngitere'nin saygın gazetelerinden Daily Mail bugün ortaya öyle bir iddia attı ki, duyanları şaşkınlıktan küçük dilini yutturacak cinsten.

Gazeteye göre, Van der Sar için emeklilik işlemlerini başlatacak olan Manchester United, kalesini Casillas'a emanet edebilmek için girişimlere başlayacak.

Daily Mail gazetesi, Ronaldo için 94 milyon avroyu kasasına koyan Manchester United'ın bu paranın bir kısmını Iker Casillas için gözden çıkardığını iddia etti. Haberde, Edwin van der Sar’ın Ekim ayında 39 yaşına girecek olması Sir Alex Ferguson’u kaleci arayışına yönelttiği ve "Büyük takıma, büyük kaleci yaraşır" mantığıyla hareket ederek Iker Casillas'ı transfer etmek için girişimlere başlayacağı belirtildi.

Buffon ile birlikte dünyanın en iyi kalecilerinden birisi olarak gösterilen Casillas, Raul ile birlikte Real Madrid’in simge isimlerinden birisi haline geldi. Daily Mail gazetesi, Ferguson'un Kaka ve Ronaldo’nun transferi ile daha da güçlenen Madrid’in kalecisinin yeni bir macera için takımdan ayrılabileceğini düşündüğünü ve bu transferi gerçekleştirebileceğini yazdı.

Ayrıca Florentino Perez’in, kalecisini gözden çıkarmasının çok zor olduğu söylense de, Manchester United’ın İspanyol devine reddedemeyeceği bir teklif ile gideceği öne sürüldü.



__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla