Konu: O'anlar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-06-2009, 15:19   #43
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Hindistan Keşmirindeki bir Sih tapınağında Sihizm'in son gurusu Gobind Sih'in doğum günü için düzenlenen ayinden bir fotoğraf. Kadınlar ortak bir duygu ve dolayısıyla duruşla dini inanışlarına odaklanmış. Foto-muhabir Channi Anand'sa kadınları kendi inanışlarının buğusunda bırakıp 'o' andaki farklı
davranışa farklı bir şeyle ilgilenen çocuğa odaklanmış.


Click the image to open in full size.
Japonya'da Kumamoto kentinde yapılan 18'inci Amerikan Folk Müzik Festivali bitmiş. Ancak bir kaç izleyici ışıklar sönmesine rağmen festival alanından ayrılmamış. Kovboy şapkalarını ve omuzlarını dolaşan, bir yerlerden gelen zayıf, kalıntı ışık, dinledikleri ve anlaşılan doyamadıkları müziğin ışıktan anıları gibi görünmüş.

Click the image to open in full size.
Memleketimizden bir fotoğraf... Ardahan... Anadolu Ajansı'ndan Günay Nuh'un çalışması... Sert kış koşullarını gösteren bir 'o' an. Ama içerden öylesine samimi bir bakış var ki bunun sıcaklığı adeta camdaki buzların ilerlemesini durdurmuş. Gencin misafirperver bakışı, kapının koluyla birlikte bir davet sanki. Hani insan, 'o' ana bakarken elini kapı koluna uzatıp da içeri giriverecekmiş gibi oluyor.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla