Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2006, 12:31   #5
japsec

japsec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

boumsong balon olabilir....

[quote=candankolik]boumsong haberi tam bi balon gibi duruyor.gazetecilerde hem fransız hem premier ligde oynayan hem de tigananın eski öğrencisi boumsong u bulup yerleştirdiler gibime geliyor sütunlara.

Arkadaşlar bende aynı kanıdayım. Hatta hatta premier ligde, tigananın talebesi olan fransız oyuncu kriterleri de balon gibi geliyor. Karşımıza hiç alakasız biri çıkabilir. Basının önüne bir yem atılıp hedef saptırma ihtimali bana daha kuvvetli geliyor....

Pazar gecesi sinan engini tv8 de izleyen arkadaşlar hatırlayacaktır: Sinan engin, ismini açıklamadığı bir defans oyuncusuyla kesin anlaşmaya varıldığını ve imza için nobrenin vatandaşlığa kabulunun beklendiğini söylemişti. Halbuki boumsong türkiyeye gelip gelmemeye karar bile henüz verebilmiş değil. Bu durumda muhtemelen yönetim boumsongun ile görüşme yapmıştır, türkiyeye gelip gelmemekte tereddütleri vardır (ki bu basına yansıdı) bunun üzerine yönetim başka bir isimle (sinan enginin telafuz etmediği) kesin anlaşmaya varmıştır. Olayların analizinden çıkarılan yorum.

Konu japsec tarafından (16-08-2006 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir..
japsec Ofline