puhahahhahah

bakın eziklerin bitirdiği adamaa neler demis fenerbahceyle falan anlasmamıs bizim yalaka basın azize yaranmak için bunları sölemişş cok belli koptum azize hanım buna ne dicek acaba kaynakk fifa.com
bu ülkede sadece besiktas istediği ve söz werdiği adamı alır.
akıllı olun carsı burda'!!!!
Lugano'nun sözleri F.Bahçe'yi salladı

16 Ağustos 2006 13:45
Fenerbahçe'nin 4 yıllık sözleşme imzaladığı ve Dinamo Kiev rövanşında oynatmak için çaba sarf ettiği Diego Lugano'dan Fenerbahçelileri şok edecek sözler...

Sarı-Lacivertli Kulübün 4 yıllık sözleşme imzaladığı ve Dinamo Kiev rövanşında oynatmak için çaba sarf ettiği Diego Lugano'dan Fenerbahçelileri şok edecek sözler...
FIFA.com'a konuşan Uruguaylı yıldız, en büyük futbol ülkesinin en büyük kulübünde oynadığını söyleyerek,
"Ailem ve ben burada mükemmel bir şekilde ağırlanıyoruz. Avrupa'ya gitmeyi düşünmüyorum. Eğer bir gün gidersem bu kesinlikle para için olur" diye konuştu.
Fenerbahçe’ye transferini doğrulamayan Lugano, sanki bu transfer hiç ortada yokmuşçasına gelecek sezon Sao Paolo ile FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda oynama ihtimali üzerinde konuştu. Lugano, en büyük hayalinin Libertadores Kupası'nı kazanmak ve daha sonra takımıyla birlikte
FIFA Dünya Kulüp Şampiyonası'nda mücadele etmek olduğunu söyledi.
KAYNAK:
http://www.fifa.com/en/news/feature/...119513,00.html