Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 05:43   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Toraman havuzda çalışıyor

Sezon biter bitmez soluğu Hollanda´da alan ve sakatlık yaşadığı topuğundan ameliyat olan İbrahim Toraman, tatil yapmadan hazırlıklarını sürdürüyor.


Click the image to open in full size.


Sezon biter bitmez soluğu Hollanda’da alan ve sakatlık yaşadığı topuğundan ameliyat olan İbrahim Toraman, tatil yapmadan hazırlıklarını sürdürüyor. Tedavisine havuzda devam edilen ve topuğunu güçlendiren milli futbolcu, “Tam anlamıyla tatil yaptığımı söyleyemem. Ancak olsun... Yeni sezonda çok daha iyi performans göstereceğime inanıyorum. Şampiyonlar Ligi’nde fırtına gibi eseceğiz. Bundan hiç şüphem yok” dedi.


İdman programı belli oldu!
Yeni sezon için çalışmalara 29 Haziran’da başlayacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Mustafa Denizli ve kondisyoner Stephano Marrone biraraya geldiler ve bir antrenman programı belirlediler. Düzenlenen programa göre, Ümraniye’deki ilk çalışmada tüm futbolcular testlerden geçirilecekler ve oyuncuların son durumları belli olacak. Oyuncuların seviyelerine göre 1 hafta her futbolcu ayrı çalışacak ve bir süre sonra aynı seviyeye ulaşacaklar.


Erhan Güven rahata erdi!
Ankaraspor’da sergilediği başarılı performans sonrasında Beşiktaşlı yöneticilerin dikkatini çeken ve Aydın Karabulut’la takas edilen Erhan Güven, resmi imzayı sonunda attı. Gecikmeli de olsa, sonunda resmen Beşiktaş’ın futbolcusu olduğunu belirten Erhan, “Sezon açılışıyla birlikte kendimi gösterip, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Beşiktaş gibi büyük bir kulüpte oynamak herkese nasip olmaz. Sorumluluğumun farkındayım” ifadesini kullandı.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla