Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2006, 23:08   #27
aRches
 
aRches - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Futbol Takımımız, Fortis Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında Gaziantepspor’u deplasmanda 3-1 mağlup ederek, finalin kapısını araladı. Gollerimizi, 57. dakikada Tümer Metin, 64 ve 75. dakikalarda ise Bobo kaydetti.

Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda hakem Bülent Yıldırım’ın yönettiği maça Takımımız iyi başladı. İlk dakikalarda Gökhan Güleç’le pozisyona giren Ekibimiz, 16. dakikada Veysel Cihan’ın golüne engel olamayınca ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Gaziantepspor soyunma odasına 1-0 üstün gitti.
Maçın ikinci yarısında Okan Buruk’un yerine Tümer Metin oyuna girdi. İlk dakikalarda Kleberson ve Ahmed Hassan’ın uzaktan şutları ile rakip kalede tehlike yaratan Ekibimiz, rakibi baskı altına aldı. Bu baskıların sonucunda da 57. dakikada Tümer Metin’in golüyle skorda 1-1’lik eşitliği yakaladı. İkinci yarıda daha tempolu oynayan Ekibimiz, sahada hakimiyeti eline aldı. 64. dakikada Bobo’nun güzel golüyle de maçta 2-1 öne geçti. Brezilyalı genç golcümüz Bobo, 75. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak attığı kafa golüyle farkı ikiye çıkarttı (1-3). Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmayınca Gaziantep’ten 3-1’lik galibiyetle ayrılan Takımımız, Kupa’da finalin kapısını araladı..
işte bu kadar sadece takım oyunu yetıyomuş demek ki
aRches Ofline