Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 14:57   #13
drbeller

drbeller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hentbol sampiyonunu yanlis yazdigi yere gelmeden once dikkatimi ceken ilk sey neden Besiktasimizi sag sutun icerisinde yazmislar...

Bunlar kesinlikle hazimsizlik, kiskanclik ve cirkeflik ornekleridir. Bizlere onlara acimaktan baska birsey dusmez. Sinirlenip kizmak yerine daha da basarili olmaliyiz. 2 kupa aldik ama sirada iki kupa daha var. 2 Agustos'ta Baris kupasi finali var. Ayni tarihte eziklerle Super kupa macimiz var. Diyorum ki Baris kupasini alsak ayni zamanda da bizim PAF takimi eziklere gecirse ve kupada kareasi tamamlasak ne guzel olur dii mi

Bosverin bu ezikleri ve ezik medyasini bakin basketbolda ne oldu? Ulkersporun tum basketbolculari eziklere gecti ve daha 3-4 yil oncesine kadar esamesi okunmayan ezikler 2 kez sampiyon oldular ve burnu sumuklu cocuklar gibi yendik sisirdik edebiyati yaptilar. Eeee bu sene neyi gorduk futbolda 100 yil rezaleti... Basketbol final serisinde neyi gorduk 2-0'dan 4-2 yenilmeyi (biyerden tanidik ggeliyo ya :P ) ve macsonu igrenc saha olaylarini...her iki yasananlarda ortak payda nedir? --- EZIKLER ---

Geciniz efendim geciniz...

Ve Allahim sana yalvariyorum artik GOKKUSAKLARI DA SIYAH - BEYAZ olsa
drbeller Ofline   Alıntı ile Cevapla