Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-06-2009, 23:32   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
272 Kişi , 272 Klavye , 17 Talihli !

Click the image to open in full size.Edirne ve ilçe adliyelerine alınacak olan sözleşmeli 17 katip için yapılan uygulama sınavına 272 kişi başvurdu. Sabahın erken saatlerinde Edirne Adliyesi önünde uzun kuyruklar oluşturan adaylar, yanlarında getirdikleri klavye ve dizüstü bilgisayarlarla sınav öncesi hızlı ve yanlışsız yazı yazmak için antrenman yaptı.

[size=4] SIZE]Daha sonra adaylar 3 dakika içinde yanlışsız en az 90 kelime yazabilmek için sınav salonunda ter döktü. Edirne ve ilçeleri Enez, Havsa, İpsala, Keşan, Lalapaşa, Süleoğlu ve Uzunköprü adliyelerine 17 sözleşmeli personel alınacağının asılan ilanla duyurulmasının ardından, 2008 KPSS'de 70 ve üstü puan alan adaylar, gereken belgelerle Edirne Adliyesi Adalet Komisyonu'na başvurdu. Başvuruların tamamlanmasının ardından 272 aday bugün Edirne Adliyesi 1'nci Ağır Ceza Mahkemesi Salonunda klavye ile uygulama sınavına alındı. Sınav için sabahın erken saatlerinde adliye önüde toplanan adaylar, sıranın kendilerine gelmesini bekledi.
Click the image to open in full size.
Bu sırada çok sayıda aday, getirdikleri klavye ve dizdüstü bilgisayarlarla sınav öncesi hızlı ve yanlışsız yazı yazabilmek için antrenman yaptı. Daha sonra adaylar 8'erli gruplar halinde salona alındılar ve kurulan komisyonun önünde kendilerine verilen metni 3 dakika içinde yanlışsız en az 90 kelime yazabilmek için ter döktüler. Sınavdan 90 ve üzerinden puan almayı başaran adaylar, önümüzdeki hafta Cumartesi günü yapılacak olan sözlü sınava katılacak. Sözlü sınavda en iyi 17 kişi arasına girenler ise Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak işe alınacak.

Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.

Konu Mehmet tarafından (21-06-2009 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir..
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla