Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 04:42   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kara Kartal’dan Goian bombası

İngiliz ve Alman takımlarının almak istediği Steaua Bükreş´in stoperi Dorin Goian için Beşiktaş devreye girdi. Rumen ekibiyle görüşmeler başladı, yıldız oyuncu “Gelirim” dedi.


Click the image to open in full size.


Papa Gueye’nin Metalist Kharkiv’le sözleşme yenilemesinin ardından farklı hedeflere yönelen Beşiktaş, Steaua Bükreş’in Rumen savunma oyuncusu Dorin Goian’ı gündemine aldı. Steaua Bükreş kulübüyle temasa geçen Siyah-Beyazlılar, yıldız futbolcunun bonservis bedelinin 3 milyon Euro olduğunu öğrendi. Rumen ekibiyle büyük ölçüde anlaşmaya varan Kara Kartallar, rotayı milli futbolcuya çevirdi. Beşiktaş’a sıcak bakan Goian da, teklife yeşil ışık yaktı.


Hem savunmacı, hem golcü!
Avrupa’da birçok takımın istediği Goian, Newcastle ve Middlesbrough’nun da gündemine gelmişti. İsmi Manchester City’yle anılan Goian, Ada’ya gitmek istediğini Steaua Bükreş Başkanı Becali’ye bildirmişti. Bu teklife karşı çıkan Becali, Goian’ı kadrodışı bırakmıştı. Ancak daha sonra affedilen Goian, Steaua’da kaptanlığa kadar yükseldi. 29 yaşındaki defans oyuncusu, savunmadaki yetenekleri kadar attığı gollerle de adından söz ettiriyor.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla