Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 04:52   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
W. Bremen'den Bobo'ya yeni teklif

Bremen'in Beşiktaş'ın istediği 8 milyon Euro'ya yakın bir teklif sunması halinde bu transferin gerçekleşeceği ifade edildi.


Click the image to open in full size.



W.Bremen'den Bobo'ya yeni teklif!
Beşiktaş, önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da sözleşmesi biten oyuncularının mukavelesini uzatmak için görüşmelere başlayacak. Geçtiğimiz sezonun ardından mukavelesi sona eren İbrahim Üzülmez ve Siyah-beyazlı kulüp ile 1 yıl daha opsiyonlu sözleşmesi bulunan Gökhan Zan ile önümüzdeki hafta yeniden anlaşılmaya çalışılacak. Gökhan Zan'ın 1 Haziran itibariyle sona eren mukavelesinin opsiyonu uzatılmamış ve tecrübeli oyuncu yaklaşık 20 gündür başka bir takıma transfer olabilme hakkı kazanmıştı. Şu anda bonservisi elinde olan Gökhan Zan'ın Avrupa'dan özellikle İngiltere ve İspanya'dan gelen taklifleri değerlendirmeyip, Beşiktaş'tan haber beklediği öğrenildi.
Bugüne kadar sözleşmesiyle ilgili Siyah-beyazlı kulüpten hiçbir yetkili ile görüşmezken, bonservisi elinde olmasına rağmen farklı bir kulüp ile de temasa geçmedi. Gökhan, önceliğinin Beşiktaş Kulübü'nün olduğunu ifade ederken, kendisini Siyah-beyazlı yönetimden kimsenin aramamasına üzüldüğünü belirtti. Ancak Siyah-beyazlı yönetim, bu iki futbolcuyla bir araya gelerek anlaşma zemini arayacak.

Öte yandan bir süredir Beşiktaş'tan ayrılacağı gündemde olan Bobo için son olarak 6,5 milyon Euro teklif eden Werder Bremen Kulübü'nün, Beşiktaş'ın bu rakamı kabul etmemesi üzerine yarın yeni bir teklifte bulunacağı öğrenildi. Werder Bremen'in Beşiktaş'ın istediği 8 milyon Euro'ya yakın bir teklif sunması halinde bu transferin gerçekleşeceği ifade edildi. Bu futbolcunun da satılması halinde, Beşiktaş Kulübü yabancı forvet arayışlarına hız verecek.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla