Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 08:29   #27
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
junior alpler´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Resmin süper Ramazan abi,çok yakışıklısın.
Her telden nasıl çalıyorsun Ramazan abi? Biz bir mandolini bile beceremedik henüz 2.dönem öğretmenimiz hiç gelmedi,kendisi sanat bölüm başkanı olduğu için çok yoğun,hiç zamanı yokmuş.Ben de başka bir şey mi öğrensem acaba diye düşünüyorum.Seneye gitara geçecekmişiz,sanki mandolini çalmayı başardık da yine aynı öğretmen gelecekse biraz zor öğreniriz biz gitarı.Eğer değişiklik yapabilme hakkımız varsa seneye perküsyona geçmek istiyorum.Okulumuzla ilgili bir haber vermek istiyorum.

"Darüşşafakalı öğrenciler, sanat alanındaki yeteneklerini 8 Haziran 2009 Pazartesi akşamı Darüşşafaka TİM Show Center’da düzenlenen Sanat Gecesi ile sergilediler.

Darüşşafakalıların ve Darüşşafakaya gönül verenlerin buluştuğu gecede; klasik müzikten caza, operetlerden müzikallere ve Latin müziğin canlı ritimlerine uzanan geniş bir müzik ziyafeti vardı."


Click the image to open in full size.

Balik Ayhanla birlikte tumba çalan Samet abi,o da Sakaryalı,lisede okuyor.Her hafta sonu onunla birlikte aynı servisle gidiyoruz okula.Herkes ayakta alkışladı Samet abiyi.
Bu fotoğrafımı niye koyduysa Mehmet 5-6 senelik bir resim..saol İltifatın için canım..Aslında 4-4lük bir gitar icracısı sayılmam,esas işim şarkı söylemek diyelim..her telden okurum
Aferin sana,ideallerin,hedeflerinin olması çok güzel Ahmetcim..sevdiğin enstrumanı çalmayı sen seç..perküsyona geçmek istiyorsan,ona geç..onun farklı tatları var..ritm duygun yüksek,müzik kulağın iyiyse neden olmasın..En yakın zamanda ideallerine kavuşman dileğiyle Kartal Yürekli Küçük Kardeşim benim..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla