Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 10:06   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Futbolda beyaz yalanlar

Avrupa´nın devleri, “Paramız yok, finansal kriz yaşıyoruz” dese de inanmayın... Çünkü onların transfer yapmak için yastık altında daima paraları var

Click the image to open in full size.
Dünyanın her yerini etkileyen ekonomik kriz, futbola fazla dokunmuyor! Takımlar bütçelerini kısmak için büyük bir çaba harcasa da, yıldız isimleri kadrolarına katmak için ellerinden geleni yapıyor. Real Madrid, Başkanı Florentino Perez önderliğinde Kaka’yı 65 milyon Euro’ya ardından da Ronaldo’yu 94 milyon Euro’ya kadrosuna kattı. Bu oyuncular için kasadan çıkan para toplam 250 milyon Euro. Barcelona ise ezeli rakibi gibi bir transfer politikası uygulamayacağını söylüyor. Ancak İniesta ve Xavi’ye 7 milyon ve takımın en büyük yıldızı Messi’ye de senelik 10 milyon Euro vermeyi ihmal etmiyor.

Kesenin ağzını açtılar

Chelsea’de de Abramovich, şirketleri kriz yaşasa da, kesenin ağzını çoktan açtı. Özellikle Liverpool’dan Torres, Valencia’dan Villa ve Manchester United’dan da Tevez’in alınması için yine milyonlarca Euro havada uçuşuyor. Avrupa’nın devleri “Kriz yaşıyoruz” dese de, yıldızları getirmek için yastık altında bir miktar paraları olduğu da gerçek!
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla