GAZETE HABERTÜRK - KARTAL YİĞİT'İN HABERİ
"Delgado 2.1 milyon euro, Nobre de 2.3 milyon euro alıyor. Ben de yıllık 2 milyon euro alırım."
Sık sık sakatlanması nedeniyle adı 'Cam Adam'a çıkan Gökhan Zan sözleşme uzatmak için fiyatını katladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin kalması yönünde rapor vermesinin ardından gözler Zan'a çevrildi. Genel Sekreter Kenan Öner ve Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, milli oyuncu ile görüşüp Denizli'nin kalması yönündeki raporunu ilettiler. Tatilde olan ve bu görüşmede parasal konulara girmeyen Gökhan Zan ise istediği rakamı yönetime değil ama yakın çeversine açıkladı. Beşiktaşlı oyuncunun arkadaşlarına ''Delgado yıllık 2.1 milyon euro alıyor. Yeni anlşma yapılan Nobre de 2.3 milyon euro alacak. Benim onlardan ne eksiğim var. Üstelik hemen hemen her maçta fedakarlık yaparak oynadım. Bende yıllık 2 milyon euro isterim'' dediği öğrenildi.
'ŞARTLAR DEĞİŞMEZ'
Beşiktaş'ta 800 bini garanti olmak üzere maç başı 25 bin TL'ye oynayan Gökhan Zan'ın istediği rakamla ilgili olarak Mali İşler Sorumlusu Ertunç Soğancıoğlu'nun görüşlerini aldık. Siyah-Beyazlı idareci ''Gökhan'ın 1 yıl opsiyonu var. Bunu kullanmak istiyoruz. Hocanın da görüşü bu yönde. Ancak anlaşma öyle astronomik rakamlara olmaz. Opsiyon eski şartlara göre devam eder'' diye konuştu.
-FENERBAHÇE PUSUDA BEKLİYOR-
Edu'nun sakatlığı, Lugano'nun da Avrupa kulüpleri ile pazarlık yapması yüzünden savunmada sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'nin, Gökhan Zan'la ilgili gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi. Yabancı takviyesini savunmadan yana kullanmak istemeyen Sarı-Lacivertliler'in, milli oyuncuyu da transfer listesine aldıkları ortaya çıktı. Tatilde bulunan Gökhan Zan ise ''Şu anda boştayım. Benimle ilgilenen kulüpler bonservis bedeli ödemeyecek. Gelecek sezon için ne olacağını bilmiyorum. Durumumun kısa sürede netleşmesini istiyorum'' ifadesini kullandı.