Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 13:45   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Ibra ve Maicon yüzde 50..''

Click the image to open in full size.

Inter Başkanı Massimo Moratti, İsveçli yıldızları Zlatan Ibrahimovic ve Brezilyalı sağ bek Maicon'u doğru teklif gelmesi halinde satabileceklerini ve ayrılma olasılıklarının yüzde 50 olduğunu açıkladı..

Başta Real Madrid olmak üzere Barcelona gibi büyük kulüplerin transfer listesinde olan Serie A şampiyonu Inter'in iki yıldızı takımdan ayrılabileceklerini açıklamıştı.

İtalyan ve İspanyol basınında çıkan haberlerde ise Moratti'nin bu hafta içinde Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile Ibrahimovic hakkında görüşeceği belirtiliyor.

Il Giornale Gazetesi'nde röportajı yayınlanan başkan Moratti, "Bir taraftar olarak kalmalarını istiyorum ancak bir başkan olarak baktığımda gitmek isterlerse, gidebilirler" dedi.

"İkisinin Inter'de kalması için yüzde 50 şans veriyorum" diyen Moratti, Barcelona ile Ibra konusunda görüşmeler yaptığını ancak Katalan ekibinin başkanı Joan Laporta'nın transfer için "fazla motive" gözükmediğini belirtti.

Maicon konusunda bir yöneticinin Real Madrid'le görüştüğünü de doğrulayan Moratti, Perez'in defans oyuncusu transfer etmekteki isteksizliğinin Brezilyalı savunmacıyı İtalya'da tutabileceğini ifade etti.

Moratti, "Real Madrid neredeyse defans oyuncularıyla ilgilenmiyor, hatta sıfır ilgileri var diyebilirim ve bu bizim için bir şans, çünkü Maicon dünyadaki en iyi sağ bek" diye konuştu.
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla