Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 13:51   #1
dumanx77
∂υмαη ѕα∂є¢є ∂υмαη
 
dumanx77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Diyarbakırspor Kartepe yolcusu!

Click the image to open in full size.

Diyarbakırspor'da yeni yönetim, teknik heyet ve futbolcular belli olmamasına rağmen kamp yeri büyük ölçüde belli oldu. Temmuz ayının ilk haftasında başlaması gereken kamp çalışmalarının ilk etabı için son iki yıl olduğu gibi bu yıl da Kocaeli Kartepe'de karar kılındı.

Genel menajer İsmet Yılmaz'ın, sezon öncesi ve sezon ortasında İddaa ile işbirliği yaparak özel turnuvalar düzenleyen, turnuvalara katılan takımların kamp masraflarını karşılayıp ayrıca turnuva sonundaki derecelerine göre para ödülü veren organizatörlerle anlaştığı, büyük bir aksilik çıkmadığı takdirde Temmuz ayının ilk haftasında başlayacak ilk etap kampının Kocaeli Kartepe'de yapılacağı öğrenildi.

Geçen sezonun devre arasında Antalya'da yapılan özel turnuvada Diyarbakırsporlu futbolcula, alacaklarını alamadıkları gerekçesiyle Kayseri Erciyesspor'la oynanan maça çıkmamış ve organizatör firma Cornerspor, kurallar gereği Yeşil-kırmızılı takımı hem turnuvadan ihraç etmiş, hem de para cezasına çarptırmıştı.

Cornerspor'un kulübün gelirlerine koydurduğu hacizden dolayı Bank Asya'dan Diyarbakırspor'a gelen paranın 100 bin TL'sine icra konulmuştu. Cornerspor ve İddaa'nın turnuva kurallarına uymayan kulüplere verdikleri 1 yıl katılamama cezasının da yine yapılan görüşmeler neticesinde kaldırıldığı, Diyarbakırspor'un bu yüzden sezon öncesi ve devre arasındaki turnuvalara katılacağı, her zaman olduğu gibi yine kamp masraflarını ödemekten kurtulacağı bildirildi.

İlk etap kamp çalışmasının Kartepe'de yapılmasına artık kesin gözüyle bakılırken, ikinci etabın yeri teknik heyetin vereceği karara göre kesinlik kazanacak.


MUSTAFA GÖKER / İHA
__________________

Hayat Bu İşte!
Kanatlanıp Gitmek Dururken..
Dört Duvar İçinde Hapsolursun..
Yaşamak İçin Bir Neden Ararken..
Ölmek İçin Bulursun..
..derin..


üf..
dumanx77 Ofline   Alıntı ile Cevapla