Alıntı:
nouma1985´isimli üyeden Alıntı
Vay beee, sampiyounlugumuzu kararttiniz ya yaziklar olsun sizin gibi yönetime, sanirim bazilari seviniyor gitmesine bunuda anliyamiyorum......azcik aklinizi calistiramiyormusunuz???? kimse gökhan zan i ilk 11 olarak görmüyor, ama söyleyin bana ondan daha iyi bir yedek(üstelik türk) bulabilirmisiniz???? hadi diyelim stoperden birisi sakatlandi, nolacak? anlamiyorum bide sampiyonlar ligin'de oynayacagiz........neden böyle bir yönetim bizim basimizda var???? ulan 6 sene bi sampiyon olduk, birakin da bi rahat sevinelim
bide ayri olarak burda gökhan'in gitmesine sevinenleri kutlarim, ne güzelde bir futbol anlayasiniz var
helal yönetim takimin genisligini git gide daraltiyorlar.....yaziklar olsun hepinize..... |
Herkesin aklı yerinde dostum merak etme. Beşikta yedek bekleyen oyuncuya senelik 2 milyon para verilmez. Gökhanın yaptığı işi erhanda yapar merak etme. hatta paftan bir oyuncuda amma abartınız şu gökhanı ha . adam gidince kıymete bindiya. Geçen sene herkes sövüyordu bu adama. Cam adam, sakat adam senin yüzünden gol yedik diye. Şimdi ne oldu cinconlara gitti diye bu sinir niye.
Bugün alabiliceğim en iyi haber bu olabilirdi. oldu şükürler olsun sana yarabbim. Darısı delgadonun başına. Senelik 2100000 alan ve boş sezon geçiren bu adamıda bi şekilde yollasak hiç fena olmayacak valla. Ligtvde beşiktaşın sezon boyunca yediği goller var açta bir bak. yüzde 90 zan hatası var gollerde.