Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-08-2006, 18:16   #1
By_uLKeN
 
By_uLKeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow İşine bak Runje

Click the image to open in full size.

İşine bak Runje

Sinirli tavırları ile dikkat çeken kaleci Runje'ye, Tigana’dan uyarı geldi: Herkes kendi görevini yerine getirsin. Fazlasına karışmayın
16.08.2006

Click the image to open in full size.
Tek patron...
Gaziantepspor karşılaşmasındaki hatalı çıkışları ve maç içindeki hareketleri ile tepki toplayan Beşiktaş’ın yeni transferi Vedran Runje’ye teknik heyetten uyarı geldi. Maç içinde kulübeye bağırıp Matias Delgado’nun oyundan alınmasını isteyen Hırvat file bekçisiyle bir görüşme yapan teknik direktör Jean Tigana sert konuştu. Tek patronun kendisi olduğunu söyleyen Fransız çalıştırıcı, oyuncusuna görevleri kendisinin verdiğini belirtti.

‘Bu son uyarı’
Runje’ye sadece Beşiktaş’ın kalecisi olduğunu hatırlatan Jean Tigana, “Farklı görevlere soyunmanıza gerek yok. Herkes kendi işine bakacak. Sahada size ne görev verdiysem onu uygulayın fazlasına da karışmayın. Sizden tek isteğim, taktiklerimi sahaya yansıtmanız. Bunun dışındaki olaylar benim kontrolüm altında olacak. Sahada takımdan ve sistemden ayrı olarak oynayanlara bu son uyarım” diye konuştu.

‘Aman dikkat’
Takımdaki konsantrasyon sorununa da değinen Tigana, “Galatasaray ile oynadığımız Süper Kupa karşılaşmasına gerçekten çok iyi motive olmuştunuz. Ancak Vestel Manisaspor ile Gaziantepspor maçlarında ise farklı bir Beşiktaş’ı karşımda buldum. Oyun disiplininden kopmak bize çok pahalıya malolur” ifadesini kullandı. Runje, Gaziantepspor karşılaşmasında Koray ve Gökhan Zan ile tartışmıştı.

Kod:
http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=2&HaberID=409049
By_uLKeN Ofline