Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-06-2009, 22:33   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Transfer kaosu

GÜNLERDİR Beşiktaş bir transfer karmaşası içinde.... Mehmet Topuz ile başlayan, Nihat Kahveci ile süren bu çelişki ve kaos dolu günler henüz bitmiş değil. Formayı giyen Topuz'un ardından çark edip "Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak'' şapkasını takmasıyla süregelen bu sıkıntılı günleri sona erdirmek isteyen Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticileri, dört bir yana haber salarak, kadroyu güçlendirme telaşına düşmüş durumdalar.
Topuz'un sözüne ve kişiliğine güvenip erken açıklama yapan ve hiç yoktan başını ağrıtan Yıldırım başkan, Topuz ve Kahveci sarsıntılarını unutturmak için her yolu deniyor ama netice alabilmiş değil. Kapısını çaldığı oyuncular ya gelmek istemiyor ya da kulüpler astronomik rakamlar çekiyor. Durum böyle olunca da panik başlıyor.
Transferde başkandan gelecek haberleri Çeşme'deki evinde bekleyen Denizli, hiçbir gelişme olmayınca önceki akşam atladığı ilk uçakla soluğu Demirören'in yanında aldı. Şampiyonluktan sonra ilk kez yüz yüze görüşüldü. Başkan, İspanya, Fransa ve Almanya seferlerini hocasına anlattı. Görüştüğü isimleri deklare etti. Denizli daha önce "olabilir" dediği isimler için ilk kez net konuştu. Duyduğum kadarıyla Denizli'nin daha önceki "olabilirleri" yöneticilerin biraz canını sıkmış. Yöneticiler kendi aralarında "Hoca biraz bize ilgisiz geliyor. Bu pek hayra alamet değil. Topu bizim kucağımıza atıyor" diyerek serzenişte bulunmuşlar. Ama son toplantı sonrası kafalardaki soru işaretleri kısmen ortadan kalktı. Benim dikkatimi çeken en önemli nokta ise sezonu çifte zaferle kapatan Kartal'ın hiçbir futbolcusuna şu ana kadar ciddi bir teklif gelmemesi. Sadece Bobo'yu Yunanlılar ve Almanlar takip ediyor... Daha önceki yıllarda menajerlerin ve yönetimin beceriksizliklerinin ürünü olan oyuncular yine yok pahasına gönderilmek isteniyor ama hâlâ kontenjan dolu. Mustafa hoca 'ne yapıp edin, kontenjanı açın' diye tutturmuş.
Hazırlıkların başlamasına 9 gün kaldı. Şu ana kadar sadece Erhan ile Fink resmi imzayı attı. 2 veya 3 isim daha isteniyor ama eller kollar bağlı. Temmuzun ortasındaki turnuvaya kadar stoper ve santrforun transferi gerçekleşmezse, çok geç kalınmış olur. Üstüne üstlük Gordon kamburu hâlâ çözülmedi. Her ne kadar gitti dendiyse de iş bitmemiş ve resmi açıklama yok. En son çare, 2 milyon euro verilen Hırvat bedavaya gönderilecek! Yazık, gerçekten çok yazık. Bu camia bu kadar yanlış transfer politikasını hak etmiyor. Umarız, bu kez tufaya düşülmez. Son sözüm camiadaki hareketlilik için. Celal Kolot'un, Onursal başkan Süleyman Seba ile yediği yemek, eski yöneticilerin kendi aralarındaki toplantıları... Ünlü işadamı Tuncay Özilhan'a aday olma baskısı ve kendisinin de buna 'hayır' dememesi olumlu gelişmeler. Bu hareketlilik zarar değil yarar getirir. Hiç olmazsa başkan ve yönetimi, az hata yapmayı kendilerine hedef edinir!

Kartal Yiğit
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla