Beşiktaş için bu senenin en büyük kazancı bence bu transfer.. Gsarayın onu aldığına inanamıyorum.. 2 şampiyonluğumuzun kaybedilmesindeki başrol oyuncusu.. Tüm önemli maçlarda bizi yakan adam.. Futbol cahili olduğunu düşündüğüm ve Beşiktaş kadrosunda görmek istemediğim bir adamdı.. Denizli'nin de fatih terim gibi bir gökhan zan saplantısı vardı ve sırf toramanla zana güvenip transfer yapılmayacağını düşünüyordum.. Ama artık transfer yapmamız kesinleşti.. Beleşe gitmesi umrumda bile değil.. Bu adama kimse para vermezdi.. Her trnasfer döneminde yok Arsenal yok bilmem kim istiyor denip durur daha kimsenin istediğini görmedim.. Geçen sene anlaşılması bile beni çileden çıkarmıştı.. Kupa töreninde tüm kameraların önünde Tello'nun elinden kupayı çekip tek başına tribünlere sanki şampiyonluk kendi eseriymiş gibi şov yapmasını görmedik sanmasın.. Sırf bu hareketi yüzünden bu adamı gönderirdim zaten..
Not: Bazı internet sayfalarında şampiyonlar liginde Beşiktaşla rezil olmak istemediği için ayrıldığını söylediği şeklinde ifadeler var.. Eğer bunlar doğruysa (ki zannetmiyorum) şunu bilsin ki onun gitmesiyle defansta daha bi emniyetteyiz ve şampiyonlar liginde rezil olma ihtimalimiz ortadan kalktı.. |